![How to Make Jalapeno Smoked Venison Backstrap](http://bradleysmoker.dk/cdn/shop/articles/Screen-Shot-2021-10-14-at-10.38.42-AM_183c004c-f4d9-4a1d-8b62-8a9f1ae71d12.png?v=1694092103&width=1500)
Hvordan man laver jalapeno røget Venison backstrap
Gør dig klar til en smagspakket godbit med disse uimodståelige bacon-indpakket hjorteklædningsbid. Marineret i jalapeño -juice for et ekstra spark, er den ømme bagstrap fyldt med cremet jalapeño -ost, toppet med skivet jalapeños og ekspert indpakket i bacon. Røget til perfektion i Bradley -rygeren, disse mundvandende bid er en blanding af røgede, krydret og velsmagende smag, der får dig til at vende tilbage til mere.
Ingredients
Mariner rygstroppen i jalapeño juice
Jalapeño flødeost
Bacon
Preparation
*Før du laver denne opskrift skal du marinere din vildtrygstrop i jalapeno juice*
Læg din marinerede rygrem ud og tilføj en ske fuld af jalapeno-flødeost i den.
Læg 2 stykker skåret jalapenos oven på flødeosten og fold kødet til det lukker.
Pak rygstroppen, flødeosten og jalapeno-blandingen ind i bacon og sæt en tandstik i den.
Placer dine baconwraps i Bradley-rygeren til 2½ timer ved 320ºF (160ºC).
Når de er færdige, tag dem frem og nyd!
Opskrift af: Wade Middleton