How to Make Smoked Bacon Venison Hamburgers

Sådan laver du røget Bacon Venison Hamburgers



Gør dig klar til at nyde de dristige smag fra disse fristende røget hjortbaconburgere. Marineret natten over i en speciel blanding er Venison Hamburger -kødet toppet med velsmagende bacon, kvalt i BBQ -sauce (tilsæt nogle Jalapeno -peberfrugter til et ekstra spark) og derefter ekspert røget ved 300ºF. Når osten smelter over de perfekt kogte patties, bliver du behandlet med en mundvandende burger, der helt sikkert vil tilfredsstille dine trang.

Ingredients

1 lb vildt hamburger kød marineret natten over

Stykker af bacon

Bbq sauce

Ost

Preparation

Læg 2-3 stykker bacon oven på din vildthamburger.

Tilføj BBQ sauce på hver burger patty. (Tilføj jalapenopeber, hvis du gerne vil have mere kick til din burger).

Placer dine bøffer på en rist og læg dem i rygeren og ryg den ved 300 F (149 C) og indstil timeren til halvdelen af tiden.

Når bøfferne er færdige, læg et par skiver ost ovenpå og luk rygeren og lad osten smelte.

Når osten er smeltet, tag dine bøffer frem og nyd!

Opskrift af: Wade Middleton