Sådan laver du røget Venison Ham
Denne lækre røget hjorte skinke vil være livet på alle fester! Med forskellige ingredienser er denne røget hjorteham noget, du ikke vil gå glip af.
Ingredients
Bagside af hvidhaledå
3 poser HuntChef skinkesæt
5-6 bisquetter
Preparation
Tag dine poser med skinkesæt og hæld det i en stor balje med lunkent vand, fortsæt med at tilføje din skinke i baljen.
Tag en skarp sprøjte kanyle og bring din vand og skinke kit blanding op og injicer det i skinken, fortsæt med at gøre dette flere gange.
Tag din skinke ud og kom den i en stor cylinderskål, fortsæt med at hælde saltlagevandet i med skinken og tilsæt 1 liter is.
Stil din skinke- og lageblanding i køleskabet i fem dage.
Tag din skinke- og lageblanding frem og læg den på en rist og lad den sidde på risten i et døgn.
Placer din skinke i din Bradley P-10 ryger. Sæt temperaturen til 225ºF (107ºC), og åbn ventilationsåbningerne i de første 3,5 timer.
Luk ventilationsåbningerne i de sidste 1,5 timer.
Tag din skinke frem, skær i den og nyd!
Opskrift af: HuntChef- HuntChef