Southwest Smoked Venison Recipe

Southwest røget Venison



Ingredients

2,5 kg (5 lb) vildtsteg

Gnide:

0 ml (2 spsk) paprika

15 ml (1 spsk) chilipulver, stødt spidskommen, stødt koriander, sukker og salt

10 ml (2 tsk) tørt sennepspulver, timian, karry og cayennepeber

Guacamole:

1 avocado, skrællet og udstenet

90 ml (1/3 c) creme fraiche

60 ml (1/4 c) hakket frisk koriander

15 ml (1 spsk) limesaft

4 til 6 dråber varm sauce

Salt og peber efter smag

Preparation

Kombiner rub-ingredienserne og massér ind i vildtsteg.

Dæk med plastfolie og stil på køl i 6 til 8 timer eller natten over.

Tag ud af køleskabet og lad det stå i 30 minutter.

Rygemetode:

Forvarm Bradley Smoker til mellem 105°C og 120°C (220°F og 250°F).

Placer vildtstegen i Bradley Smoker og brug Mesquite-smagsbisquetter til at ryge/tilberede i cirka 4 til 6 timer.

At tjene:

Kom alle guacamole ingredienserne i en blender eller foodprocessor og blend, indtil det er glat. Lad vildtkødet stå i 5 minutter, skær i skiver og server med guacamole.