Southwest røget Venison
Ingredients
2,5 kg (5 lb) vildtsteg
Gnide:
0 ml (2 spsk) paprika
15 ml (1 spsk) chilipulver, stødt spidskommen, stødt koriander, sukker og salt
10 ml (2 tsk) tørt sennepspulver, timian, karry og cayennepeber
Guacamole:
1 avocado, skrællet og udstenet
90 ml (1/3 c) creme fraiche
60 ml (1/4 c) hakket frisk koriander
15 ml (1 spsk) limesaft
4 til 6 dråber varm sauce
Salt og peber efter smag
Preparation
Kombiner rub-ingredienserne og massér ind i vildtsteg.
Dæk med plastfolie og stil på køl i 6 til 8 timer eller natten over.
Tag ud af køleskabet og lad det stå i 30 minutter.
Rygemetode:
Forvarm Bradley Smoker til mellem 105°C og 120°C (220°F og 250°F).
Placer vildtstegen i Bradley Smoker og brug Mesquite-smagsbisquetter til at ryge/tilberede i cirka 4 til 6 timer.
At tjene:
Kom alle guacamole ingredienserne i en blender eller foodprocessor og blend, indtil det er glat. Lad vildtkødet stå i 5 minutter, skær i skiver og server med guacamole.