Venison Røgede bønner opskrift
Ønsker du at skifte dit BBQ -spil? Vores Venison Smoked Beans-opskrift er et must-try! Tender bunker af hjorten blandes med perfekt røgede bønner til en skål, der er hjertelig, smagfuld og sikker på at imponere.
Ingredients
250 Ml (1 c) vildt i tern (Bemærk: Andet kød, såsom okse- eller svinekød kan erstatte)
6 skiver bacon hakket
500 G (1 lb) kogte marineblå bønner
1 rød peber i tern
1 løg fint hakket
15 Ml (1 spsk) Worcestershire sauce
15 Ml (1 spsk) dijonsennep
5 ml (1 tsk) chilipulver (mere eller mindre afhængig af din smag)
250 ml (1 c) ketchup
65 ml (¼ c) brun farin
125 ml (½ c) melasse
Preparation
I en stor skål blandes alle ingredienserne grundigt sammen.
Hæld i et 23 cm x 33 cm (9″x13″) glas eller keramisk bradefad.
Rygemetode:
Forvarm Bradley Smoker til 105°C (225°F).
Placer bageformen i Bradley Smoker på øverste rille.
Brug pecan-smagsbisquetter til at koge/ryge i cirka 3 til 4 timer.
Rør en gang hver ½ time i de første 1½ time. Du ønsker måske at slukke for røggeneratoren efter de første 1½ time, men fortsæt med at tilberede bønneblandingen.
At tjene:
Der skal lidt mere til end en grøn salat og et sprødt brød eller majsbrød til at suge saften af dine røgede vildtbønner op.