Venison Smoked Beans Recipe

Venison Røgede bønner opskrift



Ønsker du at skifte dit BBQ -spil? Vores Venison Smoked Beans-opskrift er et must-try! Tender bunker af hjorten blandes med perfekt røgede bønner til en skål, der er hjertelig, smagfuld og sikker på at imponere.

Ingredients

250 Ml (1 c) vildt i tern (Bemærk: Andet kød, såsom okse- eller svinekød kan erstatte)

6 skiver bacon hakket

500 G (1 lb) kogte marineblå bønner

1 rød peber i tern

1 løg fint hakket

15 Ml (1 spsk) Worcestershire sauce

15 Ml (1 spsk) dijonsennep

5 ml (1 tsk) chilipulver (mere eller mindre afhængig af din smag)

250 ml (1 c) ketchup

65 ml (¼ c) brun farin

125 ml (½ c) melasse

Preparation

I en stor skål blandes alle ingredienserne grundigt sammen.

Hæld i et 23 cm x 33 cm (9″x13″) glas eller keramisk bradefad.

Rygemetode:

Forvarm Bradley Smoker til 105°C (225°F).

Placer bageformen i Bradley Smoker på øverste rille.

Brug pecan-smagsbisquetter til at koge/ryge i cirka 3 til 4 timer.

Rør en gang hver ½ time i de første 1½ time. Du ønsker måske at slukke for røggeneratoren efter de første 1½ time, men fortsæt med at tilberede bønneblandingen.

At tjene:

Der skal lidt mere til end en grøn salat og et sprødt brød eller majsbrød til at suge saften af dine røgede vildtbønner op.